Ας μαγειρέψουμε
Σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με πιρούνι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη φυλάσσουμε στο ψυγείο.
Γαριδοκεφτέδες: Βάζουμε τις γαρίδες μαζί με όλα τα υλικά, εκτός από το κρεμμύδι, στο μούλτι και ανοιγοκλείνουμε τον διακόπτη μέχρι να αναμειχθούν και να ψιλοκοπούν κατά μία έννοια τα υλικά, αλλά να μη λιώσουν. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και στη συνέχεια καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και καταψύχουμε για περίπου 5 λεπτά. Μετά πλάθουμε το μείγμα σε μικρά πλακέ κεφτεδάκια (περίπου 25-30).
Προθερμαίνουμε το γκριλ και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε τους κεφτέδες μέχρι να ροδίσουν σε δυνατή φωτιά, για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με τη σάλτσα δίπλα.