Γιαούρτι με σιναπόσπορο, λουίζα, πεπόνι και φιστίκι Αιγίνης
από #MadeWithAB
Γιαούρτι με σιναπόσπορο, λουίζα, πεπόνι και φιστίκι Αιγίνης
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακς

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 6 κοπανισμένα αποξηραμένα φύλλα λουίζας
- 400 g γιαούρτι
- 60 g σινοπόσπορο
- 1 κ.σ φιστίκι Αιγίνης, χοντροκοπανισμένο
- 30 g σταφίδες ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 φέτα πεπόνι
Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 400 γρ. g γιαούρτι με 6 κοπανισμένα αποξηραμένα φύλλα λουίζας και προσθέτουμε 60 γρ. g σινοπόσπορο, κοπανισμένο, 1-2 φέτες πεπόνι, σε κομμάτια, 30 γρ. g σταφίδα ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου και πασπαλίζουμε με 1-2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης, χοντροκοπανισμένο.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακ
Όλες οι εποχές
Σνακς