Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και το σκόρδο, πολτοποιημένο. 2. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και την κρατάμε ζεστή. 3. Παράλληλα, ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γαλοτύρι. 4. Ψήνουμε τα κεμπάπ και τις πίτες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 5. Σερβίρουμε τις πίτες κομμένες σε μικρότερα κομμάτια, ακουμπάμε από πάνω τα κεμπάπ και περιχύνουμε με την σάλτσα. 6. Τέλος, προσθέτουμε το μίγμα με το γαλοτύρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.