Γιαουρτλού Κεμπάπ με Γαλοτύρι
"Αυτή την Τσικνοπέμπτη, το #MadewithAB ετοιμάζει για εσένα το πιο οικονομικό & νόστιμο γιαουρτλού κεμπάπ με γαλοτύρι. Μία συνταγή ""κάτω από €10""!
"

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 8 πίτες για σουβλάκι (για το κεμπάπ)
- 2 συσκευασίες συσκευασίες κεμπάπ (για το κεμπάπ)
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες (για το κεμπάπ)
- 150 g γαλοτύρι (για το κεμπάπ)
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός (για το κεμπάπ)
- 300 g χυμός τομάτας (για τη σάλτσα τομάτας)
- 100 ml νερό (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 σκελίδα σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 20 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα τομάτας)
- κόκκινο πιπέρι (για τη σάλτσα τομάτας)
- μπούκοβο (για τη σάλτσα τομάτας)
- 8 πίτες για σουβλάκι (για το κεμπάπ)
- 2 συσκευασίες συσκευασίες κεμπάπ (για το κεμπάπ)
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες (για το κεμπάπ)
- 150 g γαλοτύρι (για το κεμπάπ)
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός (για το κεμπάπ)
- 300 g χυμός τομάτας (για τη σάλτσα τομάτας)
- 100 ml νερό (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 σκελίδα σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 20 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα τομάτας)
- κόκκινο πιπέρι (για τη σάλτσα τομάτας)
- μπούκοβο (για τη σάλτσα τομάτας)