Gingerbread
από Στέλιος Παρλιάρος

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 350 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 g μπέικιν πάουντερ
- 250 g ζάχαρη καστανή
- 250 g βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αβγό
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. γλυκάνισο
- 1/4 κ.γ. πιπέρι, τριμμένο
- 350 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 g μπέικιν πάουντερ
- 250 g ζάχαρη καστανή
- 250 g βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αβγό
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. γλυκάνισο
- 1/4 κ.γ. πιπέρι, τριμμένο