Γιορτινή σαλάτα με κεφτεδάκια φάβας
από MAMA KNOWS

Εύκολη
>30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 1 σακούλα φρέσκια σαλάτα ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ ΑΒ
- 1/2 ρόδι
- 0,3 φλυτζανιού κουκουνάρι
- 100 γρ φέτα, κομμένη σε κυβάκια
- 2 αβγά (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 αβοκάντο ,κομμένο σε κυβάκια
- 1/2 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο (για το dressing)
- 2 κουτ. γλυκού μηλόξυδο (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας μέλι (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon (για το dressing)
- σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
- αλατοπίπερο (για τα κεφτεδάκια)
- 0,3 φλυτζανιού ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
- 100 γρ γραβιέρα (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη (για τα κεφτεδάκια)
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
- 1 κουτ. σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
- 200 γρ φάβα ΑΒ (για τα κεφτεδάκια)
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τα κεφτεδάκια)
- 1 σακούλα φρέσκια σαλάτα ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ ΑΒ
- 1/2 ρόδι
- 0,3 φλυτζανιού κουκουνάρι
- 100 γρ φέτα, κομμένη σε κυβάκια
- 2 αβγά (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 αβοκάντο ,κομμένο σε κυβάκια
- 1/2 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο (για το dressing)
- 2 κουτ. γλυκού μηλόξυδο (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας μέλι (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon (για το dressing)
- σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
- αλατοπίπερο (για τα κεφτεδάκια)
- 0,3 φλυτζανιού ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
- 100 γρ γραβιέρα (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη (για τα κεφτεδάκια)