Γιορτινό στεφάνι μαρέγκας με μασκαρπόνε και κόκκινα φρούτα
PT1H30M6 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h8e/hbc/8920123277342.jpg?buildNumber=1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (Για την κρέμα)200 γρ. μασκαρπόνε (Για την κρέμα)2 κ.σ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)150 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για την κρέμα)200 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα κόκκινα φρούτα (φράουλες, ράσμπερι, μπλούμπερι κ.λπ.) (Για την κρέμα)1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (Για τη βάση)1 κ.γ. λευκό ξίδι (Για τη βάση)1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (Για τη βάση)200 γρ. ζάχαρη, πολύ ψιλή (αν δεν είναι πολύ ψιλή, την τρίβουμε για 3-4 λεπτά στο μούλτι) (Για τη βάση)4 ασπράδια αυγών (Για τη βάση)