PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h3f/h8f/8922240122910.jpg?buildNumber=3 κ. σ. ρύζι γλασέ (Για τα γιουβαρλάκια)50 ml ελαιόλαδο2 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια4 ντομάτες ώριμες, πολτοποιημένες1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια κομμάτιααλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμααλάτιπιπέρι500 κιμάς μοσχαρίσιος (Για τα γιουβαρλάκια)πιπέρι (Για τα γιουβαρλάκια)1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο (Για τα γιουβαρλάκια)150 ml νερό (Για τα γιουβαρλάκια)1 πιπεριά κέρατο, τριμμένη στον πολτοποιητή (Για τα γιουβαρλάκια)7-8 κλωναράκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)7-8 κλωναράκια άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τα γιουβαρλάκια)αλάτι (Για τα γιουβαρλάκια)