Γιουβαρλάκια με αγκινάρες
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κιλό κιμά βόειο
- 2 κουταλιές σούπας ρύζι καρολίνα
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τα γιουβαρλάκια)
- 1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 αβγά (ξεχωριστά το ασπράδια με τους κρόκους)
- 7 καρδιά αγκινάρας
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κιλό κιμά βόειο
- 2 κουταλιές σούπας ρύζι καρολίνα
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τα γιουβαρλάκια)
- 1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 αβγά (ξεχωριστά το ασπράδια με τους κρόκους)
- 7 καρδιά αγκινάρας
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 λεμόνι (χυμός)