Ας μαγειρέψουμε
1. Χωρίζουμε τα αβγά από τα ασπράδια2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τους κρόκους και κοσκινίζουμε μέσα το αλεύρι με το baking powder3. Με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα4. Με μια μαρίζ διπλώνουμε το ένα μείγμα μέσα στο άλλο5. Βάζουμε ελάχιστο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα με μια μεγάλη κουτάλα6. Μόλις είναι έτοιμη η κάτω πλευρά γυρίζουμε το pancake και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά7. Επαναλαμβάνουμε για όλη τη ζύμη8. Στήνουμε 4 pancake σε κάθε πιάτο και γαρνίρουμε με τα toppings της επιλογής μας.