Ας μαγειρέψουμε
Για τη ζύμη κρέπας: Ρίχνουμε στο μούλτι τα αυγά, το βούτυρο, το αλεύρι, το αλάτι, το γάλα, το νερό, το μπέικιν και χτυπάμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για, τουλάχιστον, 1 ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, αλειμμένο ελαφρώς με βούτυρο, ρίχνουμε 1 κουταλιά από το μείγμα για τις κρέπες και ανακινούμε κυκλικά, ώστε να πάει ο χυλός παντού. Ψήνουμε για 1 λεπτό από τη μία πλευρά και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας τη γυρίζουμε και από την άλλη. Βγάζουμε την κρέπα από το τηγάνι και επαναλαμβάνουμε έως ότου να τελειώσει ο χυλός. Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το αχλάδι και την μπανάνα. Γεμίζουμε τις κρέπες μία-μία με το μείγμα και πασπαλίζουμε με μπόλικη καρυδόψιχα. Διπλώνουμε στα 4, σαν τρίγωνα και τις τοποθετούμε σε βαθιά πιατέλα. Χτυπάμε τις φράουλες στο μούλτι με 2 κουταλιές ζάχαρη, το ξύσμα και το λικέρ της επιλογής μας. Όταν είναι να σερβίρουμε τις κρέπες, τις περιχύνουμε με τη φρέσκια σάλτσα φράουλας και πασπαλίζουμε με τα μπισκότα σοκολάτας, άχνη ζάχαρη και κανέλα. Tip: Στη ζύμη μπορείτε να προσθέσετε 2 κ.σ. κακάο.