Ab logo
  • Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Υψηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Απεριτίφ/Χωνευτικά
Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 200 γρ. πεκορίνο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
  • πιπέρι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Ελαιόλαδο Εξαιρετικό Παρθένο Ποικιλία Κορωνέικη 1lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7231636
  • Φρυγανιές Σίτου 250g
    250 γρ
    3,72 Ε/ κιλ
    €0,93
    7123726
  • Σκόρδα Ξερά Τεμάχιο Ελληνικά
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064239
  • Ας μαγειρέψουμε

    Αλείφετε τις φέτες το κρέας με το μισό ελαιόλαδο. Σοτάρετε τη φρυγανιά σε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και την ανακατεύετε με το πεκορίνο, τη σταφίδα, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζετε το μίγμα στο κέντρο από τις φέτες του κρέατος και το κλείνετε καλά για να αποφύγετε το χύσιμό του. Στερεώνετε τα «δεματάκια» με μια-δυο οδοντογλυφίδες. Tα λαδώνετε και τα πανάρετε με λίγη τριμμένη φρυγανιά που δεν έχετε καβουρντίσει. Ψήνετε στη σχάρα ή στο φούρνο για 10 λεπτά από κάθε μεριά.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Μεσημεριανό
    Όλες οι εποχές
    Απεριτίφ/Χωνευτικά
    • Ινβολτίνι σιτσιλιάνι

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Ελαιόλαδο Εξαιρετικό Παρθένο Ποικιλία Κορωνέικη 1lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7231636
  • Φρυγανιές Σίτου 250g
    250 γρ
    3,72 Ε/ κιλ
    €0,93
    7123726
  • Σκόρδα Ξερά Τεμάχιο Ελληνικά
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064239