Ινβολτίνι σιτσιλιάνι
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Απεριτίφ/Χωνευτικά
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 200 γρ. πεκορίνο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
7123726
7076515
7064239
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Αλείφετε τις φέτες το κρέας με το μισό ελαιόλαδο. Σοτάρετε τη φρυγανιά σε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και την ανακατεύετε με το πεκορίνο, τη σταφίδα, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζετε το μίγμα στο κέντρο από τις φέτες του κρέατος και το κλείνετε καλά για να αποφύγετε το χύσιμό του. Στερεώνετε τα «δεματάκια» με μια-δυο οδοντογλυφίδες. Tα λαδώνετε και τα πανάρετε με λίγη τριμμένη φρυγανιά που δεν έχετε καβουρντίσει. Ψήνετε στη σχάρα ή στο φούρνο για 10 λεπτά από κάθε μεριά.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Απεριτίφ/Χωνευτικά
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
7123726
7076515
7064239
Για δες 4 ακόμη προϊόντα