Καλαμαράκια με Πράσα στην κατσαρόλα
από PESCANOVA
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Νηστίσιμα
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
- 4 ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
- 1 ποτήρι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 λεμόνι, κομμένο στα 4
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7525035
7143658
7064215
7063897
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Νηστίσιμα
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7525035
7143658
7064215
7063897
Για δες 4 ακόμη προϊόντα