Καλοκαιρινή Πάβλοβα (Με Κρέμα Λεμονιού & Φρούτα του Δάσους)
από AB MASTERY

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 125 γρ. κόκκινα βατόμουρα
- 125 γρ. μαύρα βατόμουρα
- 125 γρ. μύρτιλλα
- ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
- 100 γρ. φρέσκο ανάλατο βούτυρο
- 130 ml χυμό λεμονιού (από 4-5 λεμόνια)
- 250 κρυσταλλική ζάχαρη
- 5 μεγάλα αβγά
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 240 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 120 γρ. ασπράδια αβγών (4 μεσαία αβγά)
- 125 γρ. κόκκινα βατόμουρα
- 125 γρ. μαύρα βατόμουρα
- 125 γρ. μύρτιλλα
- ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
- 100 γρ. φρέσκο ανάλατο βούτυρο
- 130 ml χυμό λεμονιού (από 4-5 λεμόνια)
- 250 κρυσταλλική ζάχαρη
- 5 μεγάλα αβγά
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 240 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 120 γρ. ασπράδια αβγών (4 μεσαία αβγά)