Κανελόνια γεμιστά με μελιτζάνα, ανθότυρο και ντομάτα
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 16 κομμάτια κανελόνια
- 2 φλιτζάνια σάλτσα τομάτας
- 1 φλιτζάνι νερό ή όσο χρειαστεί για το ψήσιμο
- 1 φλιτζάνι διάφορα τυριά τριμμένα για το γκρατινάρισμα
- 3 μελιτζάνες τσακώνικες σε κύβους
- 3 τομάτες ώριμες αποφλοιωμένες δίχως σπόρους (για τη γέμιση)
- 300 γρ. ανθότυρο
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Αλάτι
- 16 κομμάτια κανελόνια
- 2 φλιτζάνια σάλτσα τομάτας
- 1 φλιτζάνι νερό ή όσο χρειαστεί για το ψήσιμο
- 1 φλιτζάνι διάφορα τυριά τριμμένα για το γκρατινάρισμα
- 3 μελιτζάνες τσακώνικες σε κύβους
- 3 τομάτες ώριμες αποφλοιωμένες δίχως σπόρους (για τη γέμιση)
- 300 γρ. ανθότυρο
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Αλάτι