Ας μαγειρέψουμε
Λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κοσκινίζετε την άχνη με το κακάο και τα προσθέτετε στη σοκολάτα. Ανακατεύετε στο μείγμα τα φιστίκια, το μπράντι, τα μπισκότα χοντροσπασμένα και τον κρόκο αβγού. Παίρνετε μικρές ποσότητες, ζυμώνετε μικρά ρολά και τα τυλίγετε σε μεμβράνη ή λαδόκολλα. Μπορείτε να πασπαλίσετε την λαδόκολλα με αλεσμένα φιστίκια ή τρούφα, να βάλετε από πάνω το μείγμα του γλυκού και να το τυλίξετε κατόπιν σε ρολό. Τα αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες ή μέχρι να τα προσφέρετε…