Ab logo
  • Καστανόσουπα βελουτέ

Καστανόσουπα βελουτέ

από AB FOODSTORIES
Καστανόσουπα βελουτέ
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 1/2 λίτρο ζεστό ζωμό κότας
  • 40 ml κονιάκ (Για την κρούστα)
  • 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο, σε λεπτές φέτες
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 500 γρ. κάστανα, βρασμένα και ξεφλουδισμένα
  • 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο
  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 1/2 λίτρο ζεστό ζωμό κότας
  • 40 ml κονιάκ (Για την κρούστα)
  • 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο, σε λεπτές φέτες
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 500 γρ. κάστανα, βρασμένα και ξεφλουδισμένα
  • 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο