Καστανόσουπα βελουτέ
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/2 λίτρο ζεστό ζωμό κότας
- 40 ml κονιάκ (Για την κρούστα)
- 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 1 καρότο, σε λεπτές φέτες
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 500 γρ. κάστανα, βρασμένα και ξεφλουδισμένα
- 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο
- 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/2 λίτρο ζεστό ζωμό κότας
- 40 ml κονιάκ (Για την κρούστα)
- 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 1 καρότο, σε λεπτές φέτες
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 500 γρ. κάστανα, βρασμένα και ξεφλουδισμένα
- 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο