Ας μαγειρέψουμε
Στύβουμε καλά τις ψιλοκομμένες ντομάτες για να χάσουν τα περισσότερα υγρά τους και τις ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τον κιμά, τα καρότα, τα αυγά, το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, τον κόλιανδρο, το κάρι, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά για 5 λεπτά. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει. Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά, κυλώντας τα μέσα στο λάδι με ένα πιρούνι ώστε να ψηθούν και να ροδίσουν ομοιόμορφα. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.