Κεφτεδάκια φούρνου λεμονάτα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, από σπάλα ή λάπα
- 300 γρ. χοιρινός κιμάς, από σπάλα
- 2 χοντρές φέτες χωριάτικου ψωμιού, μουλιασμένες στο γάλα και καλά στυμμένες
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 αυγό
- 2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες, σε κύβους
- 80 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, από σπάλα ή λάπα
- 300 γρ. χοιρινός κιμάς, από σπάλα
- 2 χοντρές φέτες χωριάτικου ψωμιού, μουλιασμένες στο γάλα και καλά στυμμένες
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 αυγό
- 2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες, σε κύβους
- 80 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο