Ας μαγειρέψουμε
1. Για τα κεφτεδάκια: Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το πληγούρι, τα 200 ml από το ζωμό βοδινού και ζυμώνουμε με τα χέρια φορώντας γάντια μιας χρήσης. 2. Κατόπιν, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πάπρικα, το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ζύμωμα. 3. Αφού ομογενοποιηθεί η ζύμη για τους κεφτέδες, πλάθουμε σε μπαλάκια των 10-15 γρ. και τα μεταφέρουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 30Χ20 εκ. και προσθέτουμε το νερό, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του σκεύους. 4. Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 20-25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη. 5. Για τη σάλτσα: Παράλληλα, τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε, μέχρι να καραμελώσει. 6. Ύστερα, προσθέτουμε την πάπρικα, τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 1-2 λεπτά. 7. Αμέσως μετά, προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τα 100 ml ζωμό βοδινού, το κακάο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. 8. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια, ανακατεύουμε εκ νέου και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 10 λεπτά. 9. Μόλις είναι έτοιμα, σερβίρουμε τα κοκκινιστά κεφτεδάκια με τον πουρέ πατάτας KNORR.