Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με «κρυμμένα» λαχανικά
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 40 μερίδες
- 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
- 3 φέτες ψωμί, κατά προτίμηση μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα
- 200 ml φρέσκο γάλα
- 1 καρότο, χοντροτριμμένο
- 2 μέτρια κολοκυθάκια, χοντροτριμμένα7063710
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, χοντροτριμμένη
- 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 1 κ. σ. φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
- 1 αβγό
- τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα
- 2 κ. σ. ξίδι
- αλεύρι, για το αλεύρωμα
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο + επιπλέον για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
- 3 φέτες ψωμί, κατά προτίμηση μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα
- 200 ml φρέσκο γάλα
- 1 καρότο, χοντροτριμμένο
- 2 μέτρια κολοκυθάκια, χοντροτριμμένα7063710
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, χοντροτριμμένη
- 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 1 κ. σ. φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
- 1 αβγό
- τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα
- 2 κ. σ. ξίδι
- αλεύρι, για το αλεύρωμα
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο + επιπλέον για το τηγάνισμα
- αλάτι