Ας μαγειρέψουμε
Αλέθουμε στο μπλέντερ το φιστίκι Αιγίνης σε σκόνη. Το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη σκόνη αμυγδάλου, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το ξύσμα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα ασπράδια και το βούτυρο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ατομικά φορμάκια γεμίζοντας τα 3/4 αυτών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 20-25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν, τα αλείφουμε με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.