Ας μαγειρέψουμε
Καθαρίζετε τα πορτοκάλια και αφαιρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε από το άσπρο εσωτερικό της φλούδας. Τα κόβετε σε οριζόντιες φέτες, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τις βάζετε μέσα σε ένα μπολ. Ρίχνετε τον χυμό του πορτοκαλιού και το λικέρ. Σκεπάζετε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήνετε τα πορτοκάλια στο ψυγείο να μαριναριστούν για, τουλάχιστον, μία ώρα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτετε το μπράντι και τα αβγά ένα – ένα, συνεχίζοντας το χτύπημα. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το προσθέτετε στο μίγμα εναλλάξ με το τσάι συνεχίζοντας το χτύπημα. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με αλεύρι μία μακρόστενη φόρμα του κέικ και ρίχνετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε το κέικ για 45 λεπτά περίπου. Ελέγχετε αν έχει ψηθεί τρυπώντας με ένα καλαμάκι στο κέντρο και αν βγει στεγνό τότε το κέικ είναι έτοιμο. Το βγάζετε, το ξεφορμάρετε και το αφήνετε για 15 λεπτά στο φούρνο. Το αφήνετε να κρυώσει και το πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Σερβίρετε μία - δύο φέτες κέικ στο πιάτο, τις συνοδεύετε με δύο φέτες πορτοκάλι, ένα φυλλαράκι μέντας ή δυόσμου και ρίχνετε πάνω στο πορτοκάλι λίγο χυμό από την μαρινάδα.