Ας μαγειρέψουμε
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Κόψτε την κουβερτούρα σε κομματάκια.
3. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κουβερτούρα και το μπέικιν. Αφήστε το μίγμα στην άκρη.
4. Στο κάδο του μίξερ χτυπήστε στη δυνατή σκάλα τα αυγά με τη ζάχαρη, για 4-5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέστε το ηλιέλαιο σε δόσεις και το γιαούρτι και χτυπήστε για ακόμα 2-3 λεπτά.
5. Εκτός μίξερ, ρίξτε σε δόσεις το αλεύρι με την κουβερτούρα, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα.
6. Αλευρώστε και βουτυρώστε μια φόρμα για κέικ (23 εκ. διάμετρο), προσθέστε το μίγμα. και ψήστε για 20 λεπτά.
7. Λιώστε την κουβερτούρα Γάλακτος και περιχύστε το κέικ.
8. Διακοσμήστε με καβουρδισμένο αμύγδαλο φιλέ και αφήστε το στο ψυγείο για 40 λεπτά πριν σερβίρετε.