Κερκυραϊκή παστιτσάδα
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχαρίσιο μπούτι
- 500 γρ. κόκκινες τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες σε κύβους
- 5 κουταλιές σούπας συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 2 κρεμμύδι
- 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
- 500 γρ. μακαρόνια Nο4
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- Αλάτι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- πιπέρι
- 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχαρίσιο μπούτι
- 500 γρ. κόκκινες τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες σε κύβους
- 5 κουταλιές σούπας συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 2 κρεμμύδι
- 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
- 500 γρ. μακαρόνια Nο4
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- Αλάτι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- πιπέρι