Ας μαγειρέψουμε
Σπάτε τα μπισκότα στο μούλτι ή τα βάζετε σε πλαστική σακούλα και τα χτυπάτε με έναν πλάστη. Ανακατεύετε τα σπασμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Καλύπτετε με το μείγμα τον πάτο και τα τοιχώματα μιας ταρτιέρας 22 εκ. διάμετρο. Ψήνετε την μπισκοτένια βάση για 10 λεπτά και την αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε τους κρόκους για 1 λεπτό. Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και ξαναχτυπάτε για 3 λεπτά. Ρίχνετε το χυμό λάιμ και το μισό ξύσμα και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά. Ρίχνετε τη γέμιση στην μπισκοτένια βάση και ψήνετε για άλλα 15 λεπτά. Βάζετε την τάρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και γαρνίρετε την τάρτα με τη βοήθεια κορνέ ή ενός κουταλιού. Tip: Αντί για σαντιγί, μπορείτε να βάλετε μαρέγκα την οποία έχετε καψαλίσει για γεύση και χρώμα.