Κις Λορέν με Πράσο , Gouda και Έμμενταλ
από τη Food blogger Funky Cook

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 150 g NOYNOY Βούτυρο
- 275 g Aλεύρι μαλακό
- 110 g Aλεύρι
- 40 g Kαλαμποκάλευρο
- 1 τμχ. Kρόκος αυγού
- 50 ml Παγωμένο νερό
- 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
- 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 200 g Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Πλήρες
- 150 g NOYNOY Gouda τριμμένο
- 2 g ΝΟΥΝΟΥ Emmental τριμμένο
- 2 τμχ. Πράσα ψιλοκομμένα
- 150 g Ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 120 ml ΝΟΥΝΟΥ Family Πλήρες
- 1,5 κουτ. γλυκού Μουστάρδα Dijon
- 1 κουτ. Σούπας Ελαιόλαδο
- 2 τμχ. Αυγά
- 1/2 κουτ. γλυκού Θυμάρι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 150 g NOYNOY Βούτυρο
- 275 g Aλεύρι μαλακό
- 110 g Aλεύρι
- 40 g Kαλαμποκάλευρο
- 1 τμχ. Kρόκος αυγού
- 50 ml Παγωμένο νερό
- 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
- 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 200 g Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Πλήρες
- 150 g NOYNOY Gouda τριμμένο
- 2 g ΝΟΥΝΟΥ Emmental τριμμένο
- 2 τμχ. Πράσα ψιλοκομμένα
- 150 g Ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 120 ml ΝΟΥΝΟΥ Family Πλήρες
- 1,5 κουτ. γλυκού Μουστάρδα Dijon