Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚις λορέν με ζαμπόν και μπέικον
Ab logo
  • Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 6 ολόκληρα αβγά
  • Αλάτι
  • 750 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 400 γρ. regato ή gouda
  • 200 γρ. μπέικον
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 2 κρόκος αυγού
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • πιπέρι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Αυγά Φρέσκα Αχυρώνα Medium 6 Τεμάχια
    6 τεμ
    0,28 Ε/ τεμ
    €1,66
    7082725
  • Κρέμα Γάλακτος 200 ml
    200 ml
    7,2 Ε/ λιτ
    €1,44
    7078311
  • REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 200 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7077180
  • Ας μαγειρέψουμε

    Στρώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε δύο φόρμες για τάρτα. Xτυπάμε τα αβγά και τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα βαθύ μπολ. Kόβουμε σε μικρά κομματάκια το ζαμπόν και το μπέικον. Tρίβουμε στον τρίφτη τα κίτρινα τυριά και την κεφαλογραβιέρα. Mοιράζουμε πάνω στις δύο τάρτες τα κομματάκια του μπέικον και του ζαμπόν και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και τα αβγά που χτυπήσαμε. Ψήνουμε τις δύο τάρτες στους 200°C για 35 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα οι επιφάνειές τους και σερβίρουμε.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Brunch
    Όλες οι εποχές
    Ορεκτικό
    • Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Αυγά Φρέσκα Αχυρώνα Medium 6 Τεμάχια
    6 τεμ
    0,28 Ε/ τεμ
    €1,66
    7082725
  • Κρέμα Γάλακτος 200 ml
    200 ml
    7,2 Ε/ λιτ
    €1,44
    7078311
  • REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 200 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7077180