PT1H3 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hcd/hda/8906347413534.jpg?buildNumber=200 g μοτσαρέλα τριμμένη (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)12 τοματίνια ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ, τ., κομμένα στη μέση (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)50 g Μανιτάρια φρέσκα σε ροδέλες (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)1 τομάτα μεγάλη σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)5 πιπεριές πράσινες σε κομμάτια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)5 Κρεμμύδι σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)150 g φέτα θρυμματισμένη (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)90 g ελιές σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)60 g passata (για την κόκκινη σάλτσα)4 αβγά (για τις δύο βάσεις)3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας) (προαιρετικά)5 κουτ. σούπας ρίγανη (για την κόκκινη σάλτσα)1 σκόρδο (για την κόκκινη σάλτσα)150 g αποφλοιωμένα τοματίνια (για την κόκκινη σάλτσα)2 πρέζες αλάτι (για τις δύο βάσεις)1 κουτ. γλυκού ρίγανη (για τις δύο βάσεις)1 κουτ. γλυκού σκόνη σκόρδο (για τις δύο βάσεις)100 g μοτσαρέλα τριμένη (για τις δύο βάσεις)140 g παρμεζάνα τριμμένη (για τις δύο βάσεις)800 g κολοκυθάκια τριμμένα (για τις δύο βάσεις)αλατοπίπερο (για την κόκκινη σάλτσα) (προαιρετικά)