Κλασσική και Ελληνική πίτσα με βάση το κολοκυθάκι
από mamaknows (http://www.mamaknows.gr/)
Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής και ελληνικής πίτσας με βάση το κολοκυθάκι, νόστιμη και υγιεινή επιλογή για παιδιά και ενήλικες!

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 3 μερίδες
- 60 g passata (για την κόκκινη σάλτσα)
- 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας) (προαιρετικά)
- 90 g ελιές σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 150 g φέτα θρυμματισμένη (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 5 Κρεμμύδι σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 5 πιπεριές πράσινες σε κομμάτια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 1 τομάτα μεγάλη σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 50 g Μανιτάρια φρέσκα σε ροδέλες (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 12 τοματίνια ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ, τ., κομμένα στη μέση (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 200 g μοτσαρέλα τριμμένη (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 4 αβγά (για τις δύο βάσεις)
- αλατοπίπερο (για την κόκκινη σάλτσα) (προαιρετικά)
- 5 κουτ. σούπας ρίγανη (για την κόκκινη σάλτσα)
- 1 σκόρδο (για την κόκκινη σάλτσα)
- 150 g αποφλοιωμένα τοματίνια (για την κόκκινη σάλτσα)
- 2 πρέζες αλάτι (για τις δύο βάσεις)
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη (για τις δύο βάσεις)
- 1 κουτ. γλυκού σκόνη σκόρδο (για τις δύο βάσεις)
- 100 g μοτσαρέλα τριμένη (για τις δύο βάσεις)
- 140 g παρμεζάνα τριμμένη (για τις δύο βάσεις)
- 800 g κολοκυθάκια τριμμένα (για τις δύο βάσεις)
- 60 g passata (για την κόκκινη σάλτσα)
- 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας) (προαιρετικά)
- 90 g ελιές σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 150 g φέτα θρυμματισμένη (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 5 Κρεμμύδι σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 5 πιπεριές πράσινες σε κομμάτια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 1 τομάτα μεγάλη σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
- 50 g Μανιτάρια φρέσκα σε ροδέλες (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 12 τοματίνια ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ, τ., κομμένα στη μέση (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 200 g μοτσαρέλα τριμμένη (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
- 4 αβγά (για τις δύο βάσεις)
- αλατοπίπερο (για την κόκκινη σάλτσα) (προαιρετικά)
- 5 κουτ. σούπας ρίγανη (για την κόκκινη σάλτσα)
- 1 σκόρδο (για την κόκκινη σάλτσα)