Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚλασσική και Ελληνική πίτσα με βάση το κολοκυθάκι
Ab logo
  • Κλασσική και Ελληνική πίτσα με βάση το κολοκυθάκι

Κλασσική και Ελληνική πίτσα με βάση το κολοκυθάκι

από mamaknows (http://www.mamaknows.gr/)
Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής και ελληνικής πίτσας με βάση το κολοκυθάκι, νόστιμη και υγιεινή επιλογή για παιδιά και ενήλικες!
Κλασσική και Ελληνική πίτσα με βάση το κολοκυθάκι
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
3 μερίδες
  • 60 g passata (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας) (προαιρετικά)
  • 90 g ελιές σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 150 g φέτα θρυμματισμένη (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 5 Κρεμμύδι σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 5 πιπεριές πράσινες σε κομμάτια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 1 τομάτα μεγάλη σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 50 g Μανιτάρια φρέσκα σε ροδέλες (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 12 τοματίνια ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ, τ., κομμένα στη μέση (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 200 g μοτσαρέλα τριμμένη (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 4 αβγά (για τις δύο βάσεις)
  • αλατοπίπερο (για την κόκκινη σάλτσα) (προαιρετικά)
  • 5 κουτ. σούπας ρίγανη (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 1 σκόρδο (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 150 g αποφλοιωμένα τοματίνια (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 2 πρέζες αλάτι (για τις δύο βάσεις)
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη (για τις δύο βάσεις)
  • 1 κουτ. γλυκού σκόνη σκόρδο (για τις δύο βάσεις)
  • 100 g μοτσαρέλα τριμένη (για τις δύο βάσεις)
  • 140 g παρμεζάνα τριμμένη (για τις δύο βάσεις)
  • 800 g κολοκυθάκια τριμμένα (για τις δύο βάσεις)
  • 60 g passata (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας) (προαιρετικά)
  • 90 g ελιές σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 150 g φέτα θρυμματισμένη (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 5 Κρεμμύδι σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 5 πιπεριές πράσινες σε κομμάτια (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 1 τομάτα μεγάλη σε ροδέλες (για τα toppings της ελληνικής πίτσας)
  • 50 g Μανιτάρια φρέσκα σε ροδέλες (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 12 τοματίνια ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ, τ., κομμένα στη μέση (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 3 φέτες ΑΒ γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 200 g μοτσαρέλα τριμμένη (για τα toppings της κλασσικής πίτσας)
  • 4 αβγά (για τις δύο βάσεις)
  • αλατοπίπερο (για την κόκκινη σάλτσα) (προαιρετικά)
  • 5 κουτ. σούπας ρίγανη (για την κόκκινη σάλτσα)
  • 1 σκόρδο (για την κόκκινη σάλτσα)