Κοκκινιστό κατσαρόλας με παπαρδέλες
από #MadeWithAB
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 500 γρ μοσχάρι για κατσαρόλα
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 50 γρ βούτυρο
- 1 lt ζωμός βοδινού (ζεστός)
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 ml χυμός τομάτας (πουμαρό)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 100 γρ αποφλοιωμένα τοματίνια
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 ξυλάκι κανέλας
- αλατοπίπερο
- 3 κόκκος μπαχάρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064496
7064216
7063924
7064248
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1. Σοτάρουμε το κρέας στο τηγάνι με ελαιόλαδο, σταδιακά, από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
2. Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε για 2-3΄.
3. Προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε επίσης το βούτυρο, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
4. Μεταφέρουμε το φαγητό σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και τα αποφλοιωμένα τοματίνια, και τόσο ζωμό όσο χρειάζεται για να καλυφθεί το κρέας.
5. Σιγοβράζουμε για 2-3 ώρες και, εάν χρειασθεί, προσθέτουμε επιπλέον ζωμό.
6. Σερβίρουμε με παπαρδέλες ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό!
2. Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε για 2-3΄.
3. Προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε επίσης το βούτυρο, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
4. Μεταφέρουμε το φαγητό σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και τα αποφλοιωμένα τοματίνια, και τόσο ζωμό όσο χρειάζεται για να καλυφθεί το κρέας.
5. Σιγοβράζουμε για 2-3 ώρες και, εάν χρειασθεί, προσθέτουμε επιπλέον ζωμό.
6. Σερβίρουμε με παπαρδέλες ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό!
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Άλλο
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064496
7064216
7063924
7064248
Για δες 4 ακόμη προϊόντα