Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Ab logo
  • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • γαρίφαλα
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • ξυλάκι κανέλας
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο7
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Γαρύφαλλο Ολόκληρο 25gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064504
  • Κανέλα Ολόκληρη 13g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064498
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7063927
  • Ας μαγειρέψουμε

    Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι.   Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Ελληνική
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Μεσημεριανό
    Όλες οι εποχές
    Κυρίως πιάτο
    • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Γαρύφαλλο Ολόκληρο 25gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064504
  • Κανέλα Ολόκληρη 13g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064498
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7063927