Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 κιλό μοσχάρι
- γαρίφαλα
- πιπέρι
- Αλάτι
- ξυλάκι κανέλας
- 2 ψιλοκομμένα καρότα
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
- 2 πακέτα μακαρόνια Nο7
- 1 κούπα ελαιόλαδο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064504
7064498
7063927
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι. Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064504
7064498
7063927
Για δες 4 ακόμη προϊόντα