PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/hba/h60/8923827535902.jpg?buildNumber=2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένη1 κιλά παντζάρι, με το φύλλωμά του1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη200 ml ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για το τζατζίκι)3 αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο (Για το τζατζίκι)1 κρέμα σκόρδου (Για το τζατζίκι)το ζουμί από το ψήσιμο των παντζαριών (Για το τζατζίκι)3 ελαιόλαδο (Για το τζατζίκι)αλάτι (Για το τζατζίκι)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το τζατζίκι)