Κολιοί με αρακά και άνηθο
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 6 κολιούς
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 λεμόνι (ξύσμα)
- 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
- 4 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7062945
7062945
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7068213
7064310
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Καθαρίζετε τα ψάρια (ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φιλετάρει). Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάτε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε και ανακινείτε καλά. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβετε το γκριλ στους 180οC και ψήνετε για 20-25 λεπτά.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Καλοκαίρι,Φθινόπωρο
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7062945
7062945
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7068213
7064310
Για δες 4 ακόμη προϊόντα