Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο
PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h92/h0e/9018227228702.jpg?buildNumber=500 g κολοκυθάκια μικρά, πλυμένα και κομμένα στα 4, σε μπαστουνάκια στενόμακρα600 g γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια600 g μελιτζάνες τσακώνικες, σε μικρά κομμάτια, ξεπικρισμένες (αλατισμένες στο σουρωτήρι για 30 λεπτά )500 g διάφορες πιπεριές, κομμένες σε μέτρια κομμάτια3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένοαλάτι120 ml ελαιόλαδοφρεσκοτριμμένο πιπέρι6 κλαράκια θυμάρι