PT1H30M8 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h3b/h5b/8935532658718.jpg?buildNumber=400 g ΑΒ αλεύρι ζυμωτό (για το φύλλο)265 ml νερό (για το φύλλο)2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (και extra για το λάδωμα των φύλλων) (για το φύλλο)1 κουτ. σούπας ξύδι (για το φύλλο)κόρν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων (για το φύλλο)1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για το φύλλο)1000 g κρέας ζυγούρι ή αρνί ξεκοκκαλισμένο (για τη γέμιση)1200 ml ζωμός κρέατος (για τη γέμιση)3 κρεμμύδια ξερά, μέτρια, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)500 g ρύζι για πιλάφι (για τη γέμιση)150 ml ελαιόλαδο (για τη γέμιση)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)αλάτι (για τη γέμιση)