Ας μαγειρέψουμε
1. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο και το ψήνουμε στον φούρνο για 35’. 2. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον τοματοπελτέ για 2’ και προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες. 3. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό, τη ρίγανη, τον βασιλικό, την πάστα ελιάς, και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 5’. 4. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη φέτα και τη γραβιέρα, ανακατεύουμε και μόλις λιώσουν αποσύρουμε. 5. Τέλος, περιχύνουμε το ζεστό ψημένο κοτόπουλο με τη σάλτσα. 6. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα με ρύζι, ζυμαρικά ή πουρέ. Tips: -Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια αντίστοιχα τυριά μας αρέσουν. -Είμαστε προσεκτικοί με το αλάτι γιατί τα περισσότερα υλικά είναι αλμυρά.