Κουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών
PT1H60 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h65/h3d/8985164382238.jpg?buildNumber=110 γρ. ζάχαρη άχνη300 γρ. Ροδάμι ΑΒ (βούτυρο γάλακτος λιωμένο)600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις5 κ.γ. μπέικιν πάουντερξύσμα από 1 πορτοκάλι30 γρ. κονιάκξύσμα από 1 μανταρίνιξύσμα από 1 λεμόνι130 γρ. ψίχα από ανάλατα φιστίκια Αιγίνηςάφθονη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα