Κραμπλ με κυδώνια, πετιμέζι και ανατολίτικα μπαχάρια
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 κιλό κυδώνια
- χυμός από 1/2 λεμόνι
- 1/2 φλ. Τσαγιού μαύρες σταφίδες
- 4 κ.σ. πετιμέζι
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 50 γρ. λιναρόσπορος (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομματάκια (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. νιφάδες βρόμης (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 75 γρ. καστανή ζάχαρη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/4 κ.γ. μπαχάρι, σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1 κιλό κυδώνια
- χυμός από 1/2 λεμόνι
- 1/2 φλ. Τσαγιού μαύρες σταφίδες
- 4 κ.σ. πετιμέζι
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 50 γρ. λιναρόσπορος (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομματάκια (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 50 γρ. νιφάδες βρόμης (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 75 γρ. καστανή ζάχαρη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/4 κ.γ. μπαχάρι, σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σκόνη (Για την τραγανή επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο (Για την τραγανή επικάλυψη)