Κρασάτα μανιτάρια και πετιμέζι, σερβιρισμένα σε χωριάτικο ψωμί
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 3 μερίδες
- 450 γρ. ασπρομανίταρα
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κουταλάκια γλυκού κόκκοι μπαχάρι σπασμένοι
- 1 κουταλάκι γλυκού δυόσμος φρέσκος,ψιλοκομμένος
- 2 κουταλάκια γλυκού κόκκοι κόλιανδρος σπασμένοι
- 1 κουταλάκι γλυκού πετιμέζι
- 1 κουταλάκι γλυκού μπαλσάμικο
- 1 ματσάκι φασκόμηλο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί χωριάτικο φρυγανισμένες (για το σερβίρισμα)
- 450 γρ. ασπρομανίταρα
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κουταλάκια γλυκού κόκκοι μπαχάρι σπασμένοι
- 1 κουταλάκι γλυκού δυόσμος φρέσκος,ψιλοκομμένος
- 2 κουταλάκια γλυκού κόκκοι κόλιανδρος σπασμένοι
- 1 κουταλάκι γλυκού πετιμέζι
- 1 κουταλάκι γλυκού μπαλσάμικο
- 1 ματσάκι φασκόμηλο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί χωριάτικο φρυγανισμένες (για το σερβίρισμα)