Κρεμ Μπρουλέ με τζίντζερ και λεμόνι
από Άκης Πετρετζίκης
"Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει ιδέες για ένα ιδιαίτερο, εορταστικό μενού - για επιδόρπιο η ""Κρεμ Μπρουλέ με τζίντζερ και λεμόνι"". Χρόνια πολλά!
"

Εύκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 40 g φρέσκο τζίντζερ
- ξύσμα 1 λεμονιού
- 3 κρόκοι αβγών
- 250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 75 ml γάλα 3,5% λιπαρά
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική και λίγη έξτρα (για καραμέλωμα)
- καραμελωμένο τζίντζερ (για σερβίρισμα)
- άνθη λεβάντας (για σερβίρισμα)
- 40 g φρέσκο τζίντζερ
- ξύσμα 1 λεμονιού
- 3 κρόκοι αβγών
- 250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 75 ml γάλα 3,5% λιπαρά
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική και λίγη έξτρα (για καραμέλωμα)
- καραμελωμένο τζίντζερ (για σερβίρισμα)
- άνθη λεβάντας (για σερβίρισμα)