• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
Επιστροφή

Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

από Food blogger Funky Cook

Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

Εύκολη
Χαμηλό
Λιγότερο από 30’

Ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας

Παρουσιάστηκε σφάλμα

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή

  • Είδος πιάτου: Άλλο
  • Κουζίνα: Ελληνική Παραδοσιακή
  • Διατροφή: Κλασική
  • Γεύμα: Πρωινό
  • Περίσταση: Πρωινό

Αποστολή αυτής της συνταγής

Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο
Εύκολη
Χαμηλό
Λιγότερο από 30’

Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να συνεχίσετε (*)

Συστατικά

- 4 Μερίδες +
  • 400 g NOYNOY στραγγιστό
  • 150 g Ώριμες Φράουλες
  • 1 Αβοκάντο
  • 1 Μοσχολέμονο (ξύσμα και Χυμό)
  • 1 κουτ. Γλυκού Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 60 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
  • 50 g Νιφάδες Βρώμης
  • 50 g Αμύγδαλο Φιλέ
  • 20 g Αλεύρι ολικής
  • 20 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
  • 1/4 κουτ. Γλυκού Κανέλα
  • 1 g Αλάτι
  • 200 g Φράουλες
  • 30 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
Εκτέλεση

Οι φράουλες: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα μαζί με την μαύρη ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας νερό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Το κράμπλ: Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά για το κράμπλ και τα τρίβουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα τριφτό μείγμα. Ψήνουμε το κραμπλ στο τηγάνι για 5 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας συχνά. Η κρέμα: Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για μερικά λεπτά. Σερβίρουμε την κρέμα σε ποτηράκια, βάζοντας κάτω τις φράουλες, το κράμπλ και την κρέμα γιαουρτιού.

Πρόσφατες συνταγές

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα