Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο
Ab logo
  • Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

από Food blogger Funky Cook
Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

5 στα 5
Κλασική
Πρωινό
Άλλο
Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 400 g NOYNOY στραγγιστό
  • 150 g Ώριμες Φράουλες
  • 1 Αβοκάντο
  • 1 Μοσχολέμονο (ξύσμα και Χυμό)
  • 1 κουτ. Γλυκού Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 60 g Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
  • 50 g Νιφάδες Βρώμης
  • 50 g Αμύγδαλο Φιλέ
  • 20 g Αλεύρι ολικής
  • 20 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη
  • 1/4 κουτ. Γλυκού Κανέλα
  • 1 g Αλάτι
  • 200 g Φράουλες
  • 30 g Μαύρη Μαλακή Ζάχαρη

Ας μαγειρέψουμε

Οι φράουλες: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα μαζί με την μαύρη ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας νερό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Το κράμπλ: Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά για το κράμπλ και τα τρίβουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα τριφτό μείγμα. Ψήνουμε το κραμπλ στο τηγάνι για 5 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας συχνά. Η κρέμα: Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για μερικά λεπτά. Σερβίρουμε την κρέμα σε ποτηράκια, βάζοντας κάτω τις φράουλες, το κράμπλ και την κρέμα γιαουρτιού.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο
  • Κρέμα Γιαουρτιού με φράουλες, αβοκάντο και μοσχολέμονο