ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνας σε κρύο νερό και το λιώνουμε σε ένα μπολ με ελάχιστο καυτό νερό (1 φλιτζανάκι του καφέ). Προσθέτουμε 2-3 κουταλιές γιαούρτι και ανακατεύουμε, ενσωματώνοντας και το υπόλοιπο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα, τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνουν μία σφιχτή μαρέγκα. Την ενσωματώνουμε στο μίγμα γιαουρτιού ανακατεύοντας απαλά με μία πλαστική κουτάλα. Γεμίζουμε τα ατομικών μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου η κρέμα σταθεροποιηθεί.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ ΑΧΛΑΔΙΑ
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Μόλις η ζάχαρη λιώσει και αρχίσει να βγάζει αφρούς, ρίχνουμε τα αχλάδια και τα σιγοβράζουμε έως ότου καραμελώσουν πολύ καλά. Σβήνουμε με το ρούμι. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε πάνω από την κρέμα.