Ας μαγειρέψουμε
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175ο C. Τρίβουμε το καρότο και το ΝΟΥΝΟΥ Gouda ενώ σ΄ένα μπωλ αναμειγνύουμε το ταχίνι, το μέλι και το νερό. 2. Σ΄ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι και το baking powder, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλίτσες των 20 γρ. και πλάθουμε τα κριτσίνια στον πάγκο, τον οποίο πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι ή παπαρουνόσπορο. 3. Καλύπτουμε ένα δίσκο ψησίματος με αντκολλητικό χαρτί, αραδιάζουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 175ο C. Αφήνουμε τα κριτσίνια να κρυώσουν καλά και τ΄αποθηκεύουμε. Σημειώσεις για τη συνταγή: Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε καρότο ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ακόμη νερό στη ζύμη. Τα κριτσίνια μπορούμε να τα εμπλουτίσουμε και με τους αγαπημένους μας σπόρους όπως σουσάμι, ηλιόσπορους κτλ.