Κριτσίνια παρμεζάνας με ντιπ από πιπεριές Φλωρίνης
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 30 μερίδες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
- 100 ml γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 1 βάζο έτοιμες ψημένες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κ.γ. θυμάρι, ξερό
- 1/2 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 2 φύλλο σφολιάτας
- 1/2 φλ. παπαρουνόσπορο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
- 100 ml γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 1 βάζο έτοιμες ψημένες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κ.γ. θυμάρι, ξερό
- 1/2 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 2 φύλλο σφολιάτας
- 1/2 φλ. παπαρουνόσπορο