Κροκετάκια με αβγά
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- Αλεύρι (Για το πανάρισμα)
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (Για το πέστο μαϊντανού)
- 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα τριμμένη (Για το πέστο μαϊντανού)
- Πιπέρι (Για το πέστο μαϊντανού)
- Αλάτι (Για το πέστο μαϊντανού)
- 3 σκελίδες σκόρδο (Για το πέστο μαϊντανού)
- 1,5 φλιτζάνια κασέρι, χοντροτριμμένο
- 3 φλιτζάνια μαϊντανός ψιλοκομμένος (Για το πέστο μαϊντανού)
- 150 γρ. κουκουνάρια (Για το πέστο μαϊντανού)
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (Για το πανάρισμα)
- Σιμιγδάλι ψιλό (Για το πανάρισμα)
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 4 ασπράδια ελαφρά χτυπημένα (Για το πανάρισμα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2 κουταλιές σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
- 2 κρόκος
- 4 κουταλιές σούπας πεκορίνο τριμμένο
- 4 φλιτζάνια γάλα
- 6 αβγά σφιχτά
- 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλεύρι (Για το πανάρισμα)
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (Για το πέστο μαϊντανού)
- 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα τριμμένη (Για το πέστο μαϊντανού)
- Πιπέρι (Για το πέστο μαϊντανού)
- Αλάτι (Για το πέστο μαϊντανού)
- 3 σκελίδες σκόρδο (Για το πέστο μαϊντανού)
- 1,5 φλιτζάνια κασέρι, χοντροτριμμένο
- 3 φλιτζάνια μαϊντανός ψιλοκομμένος (Για το πέστο μαϊντανού)
- 150 γρ. κουκουνάρια (Για το πέστο μαϊντανού)
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (Για το πανάρισμα)
- Σιμιγδάλι ψιλό (Για το πανάρισμα)
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 4 ασπράδια ελαφρά χτυπημένα (Για το πανάρισμα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι