Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τα τυριά, το ζαμπόν, το αβγό, το μαϊντανό και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας στον πάγκο εργασίας μας και κόβουμε κάθε φύλλο σε 3 παραλληλόγραμμα κομμάτια (από την μεγάλη πλευρά του) και το κάθε κομμάτι, διαγωνίως στη μέση για να δημιουργηθούν 2 τρίγωνα. Βάζουμε σε κάθε τρίγωνο 1 κ. σ. από το μείγμα των τυριών και τυλίγουμε (από την φαρδιά προς στην στενή πλευρά) το τρίγωνο για να δημιουργηθεί το σχήμα του κρουασάν. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά. Στρώνουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα φούρνου, βάζουμε πάνω τα κρουασάν και τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό. Τα ψήνουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.