Κρύα σαλάτα με σπαγγέτι και καλοκαιρινά λαχανικά
από The EATERS

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1/3 φλιτζάνι άσπρο κρασί ξηρό
- 4 φέτες προσούτο ή χοιρομέρι
- 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
- 4 φέτες γαλοπούλας από στήθος
- 1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη (για το dressing)
- 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο (για το dressing)
- λίγο σουσάμι (για το dressing)
- λίγη ρίγανη ξερή (για το dressing)
- 2 κουτ. γλυκού βασιλικός (για το dressing)
- 2 σκελίδες σκόρδου (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για το dressing)
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για το dressing)
- 80 γρ ελιές Καλαμών στραγγισμένες σε ροδέλες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
- 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
- 1 μεγάλο αγγούρι σε κυβάκια
- 2 μέτρια κολοκυθάκια σε κυβάκια
- 400 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση
- 500 γρ σπαγγέτι ΑΒ σπασμένα σε κομμάτια
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1/3 φλιτζάνι άσπρο κρασί ξηρό
- 4 φέτες προσούτο ή χοιρομέρι
- 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
- 4 φέτες γαλοπούλας από στήθος
- 1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη (για το dressing)
- 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο (για το dressing)
- λίγο σουσάμι (για το dressing)
- λίγη ρίγανη ξερή (για το dressing)
- 2 κουτ. γλυκού βασιλικός (για το dressing)
- 2 σκελίδες σκόρδου (για το dressing)
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το dressing)
- 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για το dressing)
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για το dressing)