Λαχανοντολμάδες με κιμά
από #MadeWithAB

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 μεγάλο λάχανο λευκό
- 500 g μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 50 g ρύζι καρολίνα
- 250 g τοματοχυμός
- 1 αβγό
- 1 κ/σ ξύδι
- 60 ml ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- 250 ml ζεστό νερό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1 μεγάλο λάχανο λευκό
- 500 g μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 50 g ρύζι καρολίνα
- 250 g τοματοχυμός
- 1 αβγό
- 1 κ/σ ξύδι
- 60 ml ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- 250 ml ζεστό νερό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι