Λαχανοντολμάδες
από Νίκος Μαούνης

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό λάχανο
- 500 γρ. κιμά βόειο "AB MEAT FRESH"
- 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοτριμμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι καρολίνα 365
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη»
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος
- 1/3 κουταλιά του γλυκού κύμινο ΑΒ
- 1/3 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 φρέσκα αβγά "AB CHOICE" xxl (για το αβγολέμονο)
- 1/3 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- 3 Χυμό από λεμόνια (για το αβγολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ AB (για το αβγολέμονο)
- 1 κιλό λάχανο
- 500 γρ. κιμά βόειο "AB MEAT FRESH"
- 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοτριμμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι καρολίνα 365
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη»
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος
- 1/3 κουταλιά του γλυκού κύμινο ΑΒ
- 1/3 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 φρέσκα αβγά "AB CHOICE" xxl (για το αβγολέμονο)
- 1/3 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- 3 Χυμό από λεμόνια (για το αβγολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ AB (για το αβγολέμονο)