Λαμπροκουλούρα με ορεκτικά
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- Γάλα χλιαρό, όσο θα χρειαστεί (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- Κατίκι ανακατεμένο με ανθότυρο
- Σουσάμι καβουρδισμένο (για τα ορεκτικά)
- τυριά σε κύβους (για τα ορεκτικά)
- αγγουράκια τουρσί
- Καρδούλες αγκινάρας τουρσί
- Ελιές
- Ραπανάκια
- Κοπανιστή
- Τοματίνια στρογγυλά
- Ασπράδι ή ολόκληρο αβγό ελαφρά χτυπημένο, για άλειμμα (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 500 γρ. αλεύρι μαλακό (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 6 κουταλιές βούτυρο λιωμένο, χλιαρό (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 1 γιαούρτι παραδοσιακό, χωρίς την πέτσα (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 3 (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά) αβγά
- 1 κουταλιά σούπας κανέλα (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 1 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 1 κουταλιά μαχλέπι κοπανισμένο (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 2 κουταλιές ζάχαρη (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 2 φακελάκια ξερή μαγιά στιγμής (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 2 κουταλάκια αλάτι (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- Γάλα χλιαρό, όσο θα χρειαστεί (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- Κατίκι ανακατεμένο με ανθότυρο
- Σουσάμι καβουρδισμένο (για τα ορεκτικά)
- τυριά σε κύβους (για τα ορεκτικά)
- αγγουράκια τουρσί
- Καρδούλες αγκινάρας τουρσί
- Ελιές
- Ραπανάκια
- Κοπανιστή
- Τοματίνια στρογγυλά
- Ασπράδι ή ολόκληρο αβγό ελαφρά χτυπημένο, για άλειμμα (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 500 γρ. αλεύρι μαλακό (για το ψωμί, αρχικό ζύμωμα)
- 6 κουταλιές βούτυρο λιωμένο, χλιαρό (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 1 γιαούρτι παραδοσιακό, χωρίς την πέτσα (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά)
- 3 (για το ψωμί, υπόλοιπα υλικά) αβγά