Λαβράκι στο φούρνο με αρακά, μουστάρδα και άνηθο
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 4 μέτρια λαβράκια
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1/2 Ξύσμα από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1 Χυμό από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1,5 κουταλιές σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 2,5 φλιτζάνια τσαγιού αρακά κατεψυγμένο
- 5 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7066076
7062945
7062945
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7068213
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Καθαρίζουμε τα ψάρια (εφόσον δεν χρησιμοποιήσουμε φιλέτα). Τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάμε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνουμε τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε και χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε το φαγητό και το βάζουμε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 23-30 λεπτά περίπου.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7066076
7062945
7062945
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7068213
Για δες 4 ακόμη προϊόντα